Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012 επισκέφθηκε το Σχολείο μας η ομάδα μπάσκετ του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης. Με εξαιρετική διάθεση και πολύ χαμογελαστοί οι παίκτες "γέμισαν" τους χώρους του σχολείου,

 

 

 συνομίλησαν με τα παδιά και απάντησαν στις πολλές και "δύσκολες" ερωτήσεις που τους έθεσαν.

 

Φωτογραφήθηκαν μαζί τους και στο τέλος έκαναν και μια μικρή επίδειξη των ικανοτήτων τους. Προσέφεραν στο σχολείο δώρα με το λογότυπο της ομάδας τα οποία κληρώθηκαν στους μαθητές των μεγάλων τάξεων του Σχολείου. Όλοι ήταν εξαιρετικοί, αλλά ιδιαίτερα τις εντυπώσεις κέρδισαν ο αρχηγός Αντώνης Ασημακόπουλος, ο Γιώργος Τσιάρας ο Ζήσης Σαρικόπουλος και ο Χάρης Βεργίνης.

 

          

Σχόλιο απο μαθήτρια της Στ τάξης

Το σχολείο μας είχε την τιμή να φιλοξενήσει τους παίκτες του ΑΡΗ. Όλα ήταν υπέροχα! Όλα τα παιδιά είχαν ενθουσιαστεί. Αρχικά οι παίκτες μας μίλησαν για την ομάδα τους. Λίγο αργότερα περάσαμε στον εσωτερικό χώρο του σχολείου και οι παίκτες μας έδωσαν μερικά αυτόγραφα. Ο χρόνος όμως περνούσε γρήγορα?? Έπειτα κάναμε μερικές ερωτήσεις στους παίκτες και λίγο πιο μετά βγήκαμε στην αυλή του σχολείου και εκεί οι παίκτες μας έβαλαν μερικά τρίποντα. Η ώρα πέρασε γρήγορα και δυστυχώς έπρεπε να αποχαιρετίσουμε τους παίκτες. Η εμπειρία ήταν φανταστική?!!!!

Οκουάρα Τσόμι