2009-10

Απο τις 15 έως τις 23 Δεκεμβρίου 2009 στο ισόγειο του σχολείου λειτούργησε έκθεση βιβλίου με μεγάλη συλλογή τίτλων.

Την Τρίτη 14 Ιουνίου 2010 πήγαμε στα Λουτρά Λαγκαδά. Τα παιδιά συμμετείχαν σε παιχνιώδεις δραστηριότητες που οργάνωσαν οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής Δήμητρης Πέτρου και Βασίλης Σαρακήνου. 

Με πολύ συγκίνηση, την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2010, αποχαιρετίσαμε τους μαθητές και τις μαθήτριες της Στ΄ τάξης του σχολικού έτους 2009-2010.

Την Τετάρτη 9 Ιουνίου 2010 στις 7 το απόγευμα, στην Αίθουσα των Λουτρών Λαγκαδά, πραγματοποιήθηκε Μουσική Συνάντηση που διοργάνωσε το σχολείο μας με τη συμμετοχή των σχολικών χορωδιών του 1ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Λαγκαδά, του Δημοτικού Σχολείου Λητής και του Δημοτικού Σχολείου Δρυμού.

Την Πέμπτη 20 Μαϊου 2010 ο καραγκιόζης ήρθε στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του σχολείου μας και διασκέδασε τους μικρούς μαθητές.

Στο πλαίσιο δράσεων για τους γονείς των μαθητών μας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 27 Απριλίου ενημερωτική εκδήλωση/συζήτηση με θέμα «Θυμός και επιθετικότητα των παιδιών».

Στις 22 Δεκεμβρίου 2009 μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης με μουσικά όργανα και συνοδευόμενοι από τη διευθύντρια κ. Βασιλειάδου, τον καθηγητή μουσικής κ. Ατζέμη και τη δασκάλα κ. Αυγερινού τραγούδησαν τα κάλαντα αλλά και διάφορα χριστουγεννιάτικα  τραγούδια. 

Στις 24 Νοεμβρίου 2009 στην αίθουσα πολλαπλών εκδηλώσεων του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε ενημερωτική εκδήλωση σε θέματα προστασίας και ασφάλειας των μαθητών.

Και επειδή το σχολείο είναι και διασκέδαση δείτε και μερικά στιγμιότυπα απο το αποκριάτικο πάρτυ μας. ................

Διασκέδασαν οι μαθητές μας  ........

Ο χρόνος περνά γρήγορα. Οι εποχές αλλάζουν, όλα κυλάνε όπως το νερό του ποταμού που προχωρά μπροστά και ποτέ πίσω. Εμείς όμως η ΤΕΤΑΡΤΗ τάξη του 2008 κάναμε τα μαγικά μας. Αποφασίσαμε μαζί με την κυρία Πλατσουκίδου να γνωρίσουμε λίγο το παρελθόν. Να πάρουμε λίγο από το άρωμα μιας άλλης εποχής, ξένης προς εμάς. Από το παλιό μπαούλο βγήκαν πολλές και παλιές αναμνήσεις, δικών μας ανθρώπων.