2009-10

Η Δ΄ τάξη, την Τετάρτη 12 Μαϊου 2010, στα πλαίσια του μαθήματος της ιστορίας, επισκέφθηκε το μοναδικής ομορφιάς αρχαιολογικό χώρο της Βεργίνας. 

Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009 οι μαθητές και οι μαθήτριες του Γ1 επισκέφθηκαν το ΚΑΠΗ ΛΑγκαδά, έψαλαν τα κάλαντα αλλά και άλλα Χριστουγεννιάτικά τραγούδια και μοίρασαν γλυκά στους παρευρισκόμενους. Ήταν μια όμορφη, ζεστή και συγκινητική εκδήλωση. Και του χρόνου!!!

Τη Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ΄, Ε΄ και  Στ΄ τάξης επισκέφθηκαν τον Πολυχώρο "Μύλο'" όπου ξεναγήθηκαν στο Χωριό του Αη Βασίλη αλλά και παρακολούθησαν το περιβαλλοντικό πρόγραμμα του Αρκτούρου. Ήταν ωραία θα ξαναπάμε...

Τον τρόπο εμφιάλωσης νερού, ποτών και αναψυκτικών  κατανόησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Τρίτης και Τετάρτης τάξης μετά από την επίσκεψη που πραγματοποίησαν στο εργοστάσιο εμφιάλωσης 3Ε στην περιοχή της Σουρωτής.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ2 της Ε΄και της ΣΤ΄ τάξης επισκέφθηκαν το εξαιρετικό Λαογραφικό Μουσείο της Κοζάνης και το Υδροηλεκτρικό εργοστάσιο.

Την Παρασκευή 14 ΜαΪου 2010 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Γ΄ και Στ΄ τάξης επισκέφθηκαν το Σπήλαιο Αλιστράτης Σερρών.

Εργαστήρι παρασκευής  ζυμαρικών  στην Όσσα Λαγκαδά επισκέφθηκαν οι μαθητές διαφόρων τάξεων του σχολείου μας στις 22 και 26 Απριλίου 2010. Είχαν την ευκαιρία να πληροφορηθούν τον τρόπο παρασκευής ζυμαρικών με τον παραδοσιακό τρόπο, να παίξουν με το ζυμάρι και να δημιουργήσουν τα δικά τους προϊόντα.

Την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2010 όλοι οι μαθητές επισκέφθηκαν τον πολυκινηματογράφο STER CITY GATE και παρακολούθησαν την ταινία "Ο Μικρός Νικόλας". Τι ωραία που ήταν!!!

Την Παρασκευή 30-10-2009 οι μαθητές μας  πραγματοποίησαν εκπαιδευτική εκδρομή στο «Κτήμα Πασχαλάκη» στο Πολύκαστρο Κιλκίς. Στον όμορφο περιφραγμένο χώρο είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον τρόπο παραγωγής  φωτοβολταϊκής ενέργειας, να δουν τα ζώα που υπάρχουν στο κτήμα αλλά και να παίξουν.