2010-11

Τη Δευτέρα 11 Απριλίου η ΣΤ τάξη, το Ε2 και το Δ1 επισκέφθηκαν το περιαστικό δάσος Σειχ-Σου.

Το σχολείο μας έλαβε μέρος στο Φεστιβάλ Παιδείας 2011 που  διοργάνωσε ο Δήμος Λαγκαδά,

Επίσκεψη σε αθλητικό κέντρο και γνωριμία με αθλήματα

Την Τρίτη 29 Μαρτίου οι μαθητές και οι μαθήτριες της Τρίτης τάξης, καθώς και του Δ2 και Ε1 κάναμε μια καταπληκτική εκπαιδευτική επίσκεψη. Περάσαμε υπέροχα. ΓΙΑΤΙ;;;

Μια εκδρομή που τάραξε τα νερά ή μάλλον που έσκισε τα βουνά

 

Την Τρίτη 25 Ιανουαρίου η Έκτη τάξη με τις δασκάλες Χρυσάνθη Μιχαλούδη και Ιωάννα Κατσαρού αλλά και τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Σχολείου μας Δημήτρη Πέτρου πήγαν εκδρομή στο Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5- πηγάδια Νάουσας.

Την Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2010 η Β τάξη πραγματοποίησε προγραμματισμένη εκπαιδευτική επίσκεψη στο Ολυμπιακό  Μουσείο Θεσσαλονίκης.

Η επίσκεψη των μικρών μαθητών την Τρίτη 25 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Μουσείο αποδείχθηκε ανώτερη των προσδοκιών μας.

Την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου οι μαθητές της Τρίτης και Τετάρτης τάξης επισκέφθηκαν το Ολυμπιακό Μουσείο. Ας δούμε τι έγραψαν γι αυτή την επίσκεψη:

Το θαύμα της Μεσογειακής Διατροφής

Η Στ τάξη στις 13 Δεκεμβρίου παρακολούθησε ένα επιμορφωτικό πρόγραμμα αναφορικά με τις διατροφικές μας συνήθειες. Με εντυπωσιακά σκηνικά, προβολές φιλμ, διασκεδαστικά παιχνίδια στα οποία συμμετείχαν με χαρά οι μαθητές της Στ τάξης, η ομάδα Κιβωτός κατάφερε να μας εντυπωσιάσει.

Στις 7 Δεκεμβρίου η Πρώτη, Δευτέρα και Τρίτη τάξη του Σχολείου μας επισκέφθηκε και παρακολούθησε στον κινηματογράφο ODEON ΠΛΑΤΕΙΑ την τρισδιάστατη ταινία "ANIMAL PLANET"  ο Πλανήτης των Ζώων.

Αξιοποιώντας την πολιτιστική γραμμή του ΟΑΣΘ οι μαθητές της Ε΄ και  Στ΄ τάξης  του σχολείου μας επισκέφθηκαν τους θαυμάσιους αρχαιολογικούς  χώρους της Θεσσαλονίκης.

Το μεγάλο Μπαμ

 Ένα διαδραστικό θεατρικό δρώμενο παρακολούθησε το σχολείο μας στις 23 Νοεμβρίου.

Επίσκεψη στο Βυζαντινό Μουσείο πραγματοποίησαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Ε΄ τάξης μια που το μάθημα της ιστορίας της τάξης τους αναφέρεται στη Βυζαντινή Αυτοκρατορία.

Ένα σημαντικό κτίριο στη καρδιά της Θεσσαλονίκης που βρίσκεται στην οδό Προξένους Κορομηλά επισκεφθήκαμε στις 22 Οκτωβρίου.