Φέτος η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου και οργανώθηκε και από τα δύο τμήματα της δευτέρας τάξης.

            Τα παιδιά των δύο τμημάτων με το ξεχωριστό, δικό τους τρόπο αναφέρθηκαν για τη γέννηση του θείου βρέφους εκείνη τη μαγική νύχτα των Χριστουγέννων. Συγχρόνως όμως θύμισαν σε όλους μας το νόημα αυτών των γιορτινών ημερών που ίσως συνεπαρμένοι απ΄ την καθημερινότητα το ξεχνούμε.

            «Νύχτα Χριστουγέννων» και « Μια αλλιώτικη ματιά στον κόσμο» ήταν τα δύο θεατρικά στα οποία πρωταγωνίστησαν οι μικροί μας ηθοποιοί και οι ίδιοι τους με τη βοήθεια του μουσικού μας, τα πλαισίωσαν με χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

            Παιδιά μεγαλύτερων τάξεων τραγούδησαν σε άπταιστα αγγλικά, γαλλικά και γερμανικά στο πνεύμα των Χριστουγέννων με τη βοήθεια βεβαίως των αντίστοιχων εκπαιδευτικών ξενόγλωσσων μαθημάτων.

Ξεχωριστή ευχάριστη νότα αποτέλεσε η συμμετοχή μαθητών της πέμπτης τάξης που με τη δασκάλα τους έκλεψαν τις εντυπώσεις παρουσιάζοντας ένα απόσπασμα της γνωστής σε όλους μας «Φρικαντέλας».

            Η αίθουσα τελετών του σχολείου μας κατακλύστηκε από πλήθος μαθητών και γονέων που μας τίμησαν με την παρουσία τους και το δυνατό χειροκρότημά τους! Σας περιμένουμε όλους στην επόμενη γιορτή μας!