Η γιορτή των Χριστουγέννων του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε στις 23 Δεκεμβρίου, 12.00 το μεσημέρι και η προσέλευση συγγενών και φίλων των μαθητών που συμμετείχαν σ? αυτήν ήταν μεγάλη.

 

Σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές στη γιορτή έλαβαν μέρος όχι μόνο οι μαθητές της δευτέρας τάξης, αλλά και μαθητές της τετάρτης που συμμετείχαν στη χορωδία και εκείνοι της έκτης που εντυπωσίασαν με τις χορευτικές τους ικανότητες.

Οι μαθητές του Β1 έπαιξαν ένα θεατρικό με τίτλο «Ο Αϊ- Βασίλης στο δικαστήριο», διασκευή του ομότιτλου βιβλίου του Ευγένιου Τριβιζά. Τα παιδιά χόρεψαν, διαδήλωσαν και κατάφεραν να απελευθερώσουν τον αγαπημένο τους Άγιο.

Οι μαθητές του Β2 ντύθηκαν καλικαντζαράκια, έκαναν φασαρία και μας διασκέδασαν, ενώ οι άγγελοι μας μετέφεραν χαρμόσυνα μηνύματα πλαισιωμένοι από όμορφες μελωδίες και χορευτικές φιγούρες.

 

Οι μαθητές της τετάρτης συνόδευσαν τα τραγούδια τους με ήχους από μεταλλόφωνα, τυμπανάκια, κρουστά και κουδουνάκια δημιουργώντας έτσι μια ατμόσφαιρα πολύ ευχάριστη και χαρούμενη.

Οι ατελείωτες πρόβες των τελειόφοιτων του σχολείου απέδωσαν καρπούς και έτσι απολαύσαμε πολύ όμορφα χορευτικά.

Το αποτέλεσμα της συνολικής προσπάθειας των παιδιών ήταν απόλυτα ικανοποιητικό και αυτό φάνηκε από το θερμό χειροκρότημα του κοινού.