Μια εκδρομή που τάραξε τα νερά ή μάλλον που έσκισε τα βουνά

 

Την Τρίτη 25 Ιανουαρίου η Έκτη τάξη με τις δασκάλες Χρυσάνθη Μιχαλούδη και Ιωάννα Κατσαρού αλλά και τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής του Σχολείου μας Δημήτρη Πέτρου πήγαν εκδρομή στο Χιονοδρομικό Κέντρο 3-5- πηγάδια Νάουσας.

Σκοπός της εκδρομής ήταν η γνωριμία των μαθητών με το σκι και η επαφή με το βουνό και τη φύση. Μετά από μια κουραστική διαδρομή φτάσανε στον προορισμό τους και μόλις κατέβηκαν από το λεωφορείο πήγανε με τους δασκάλους να νοικιάσουν τον απαραίτητο εξοπλισμό. Μερικά από τα παιδιά νοικιάσανε σκι και μερικά έλκηθρα.

 

 

« Το όλο θέαμα ήταν ξεκαρδιστικό. Όλοι πέσαμε τουλάχιστον  από τρεις φορές, όμως καταφέραμε να μάθουμε τα βασικά στο σκι και μπορούσαμε να κατεβαίνουμε την μικρή πλαγιά» μας είπαν οι μαθητές.

 

Μόλις τέλειωσαν οι δραστηριότητες αποφάσισαν -όλοι μαζί μια ομάδα- να ανέβουν στο τελεφερίκ για μια γνωριμία του βουνού. Όμως όταν όλοι βρισκόταν στο πιο ψηλό σημείο του βουνού, έγινε διακοπή ρεύματος κι έτσι έμειναν όλοι κρεμασμένοι σαν μπουγάδα απλωμένη στο σκοινί .

 

«Ήταν τρομερό! Στην αρχή ήταν κάτι αστείο, μόλις όμως πέρασαν τα πρώτα λεπτά το κρύο ήταν εφιάλτης. Ευτυχώς οι άνθρωποι στο χιονοδρομικό είχαν γεννήτρια και κατάφεραν να μας κατεβάσουν» μας εξομολογήθηκαν οι μαθητές.

 

Η εκδρομή τελείωσε με γεύμα που πήραν όλοι στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Η επιστροφή ήταν χωρίς απρόοπτα, κι όλοι ευχαριστημένοι αλλά και κουρασμένοι, γεμάτοι όμως εμπειρίες αλλά και θετική ενέργεια επέστρεψαν στα σπίτια τους.

 

 

Να ξαναπάμε γιατί πολύ μας άρεσε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!