Την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου οι μαθητές της Τρίτης και Τετάρτης τάξης επισκέφθηκαν το Ολυμπιακό Μουσείο. Ας δούμε τι έγραψαν γι αυτή την επίσκεψη:

 

Ξεκινήσαμε 8.30 το πρωί απο το σχολείο για να πάμε στο Μουσείο όπου φθάσαμε περίπου 9 η ώρα. Παρακολουθήσαμε ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα με δύο πολύ καλές κυρίες. Στην αρχή μέτρησαν το ύψος μας και μετά μας ζύγισαν. Στη συνέχεια μας δοκίμασαν στο στόχο, είδαν πόση ελαστικότητα έχουμε. Επίσης διαγωνιστήκαμε στο τρέξιμο, είδανε τα αντανακλαστικά μας και στο τέλος πήραμε τα μετάλλια που κερδίσαμε, δηλαδή ένα χρυσό και ένα ασημένιο. Μετά πήραμε το δρόμο για την επιστροφή (μαθήτρια Δ2).

Στις 14 Ιανουαρίου 2011 επισκεφθήκαμε το Ολυμπιακό Μουσείο. Εκεί μάθαμε για τους Ολυμπιακούς αγώνες αλλά και για τα αθλήματα στην Αρχαία Ελλάδα. Οι δασκάλες μας βοήθησαν με πάρα πολλές πληροφορίες. Μας είπαν ποια αθλήματα προήλθαν απο την Αρχαία Ελλάδα, αλλά και σε ποια διαγωνίζονταν οι Ολυμπιονίκες. Αθλήματα όπως ο αγώνας δρόμου, το άλμα σε μήκος, ο ακοντισμός, η δισκοβολία, η πάλη ή παγκράτιο. Το αποτέλεσμα ήταν πως περάσαμε πανέμορφα (μαθήτρια Δ1)